Jadłospis 3-7.02.2020 r. - zerówka

JADŁOSPIS

DLA ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO

03.02. - 07.02.2020R.

zerówka

 

 

PONIEDZIAŁEK 03.02.2020R.

ŚNIADANIE: - PIECZYWO MIESZANE (ŻYTNIE, WIELOZIARNISTE, ORKISZOWE), MASŁO, KIEŁBASA KRAKOWSKA, SAŁATA ZIELONA, HERBATA , PŁATKI KUKURYDZIANE NA MLEKU, CIASTECZKA OWSIANE

OBIAD: - ZUPA OGÓRKOWA, ESKALOPKI DROBIOWE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ, WODA MINERALNA N/GAZ,

PODWIECZOREK: - JABŁKO DESEROWE1 SZT (1,3,7,9)

 

WTOREK 04.02.2020R.

ŚNIADANIE: BUŁKA CHAŁKA, MASŁO, DŻEM NISKOSLODZONY,,KAWA ZBOŻOWA,HERBATA MALINOWA, + WINOGRON JASNY

OBIAD ZUPA FASOLOWA, FILET KURCZAKA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA WIELOWARZYWNA/SELER,JABŁKO,JOGURT NATURALNY/, KOMPOT Z MIESZANKI OWOCÓW I MIODU

PODWIECZOREK: BANAN (1,3,7,9)

 

ŚRODA 05.02.2020R.

ŚNIADANIE: BUŁKI ŚNIADANIOWE, MASŁO, TWAROŻEK BIAŁY, HERBATA Z CYTRYNĄ, PLATKI NA MLEKU, + BANAN/RESZTA/

OBIAD:ZUPA KOPERKOWA, SPAGHETTI Z SOSEM POMIDOROWYM I SEREM ŻÓŁTYM, KOMPOT Z JABŁEK, CYTRYNY I MIODU

PODWIECZOREK:CIASTO MARCHEWKOWE (1,7,9)

 

CZWARTEK 06.02.2020R.

ŚNIADANIE: PIECZYWO MIESZANE (ŻYTNIE, WIELOZIARNISTE, ORKISZOWE), MASŁO, SZYNKA GOTOWANA, SAŁATKA Z POMIDORA I OGÓRKA, HERBATKA Z CYTRYNĄ, KASZA MANNA NA MLEKU, +ANDRUTY

OBIAD: ZUPA GULASZOWA, KOPYTKA Z MASŁEM, KOMPOT Z MIESZANKI OWOCÓW I MIODU

PODWIECZOREK: MANDARYNKI (1,3,7,9)

 

PIĄTEK 07.02.2020R.

ŚNIADANIE: PIECZYWO MIESZANE (ŻYTNIE, WIELOZIARNISTE, ORKISZOWE), MASŁO, JAJECZNICA ZE SZCZYPIORKIEM,HERBATA OWOCOWA,OWSIANKA NA MLEKU, +MANDARYNKI/RESZTA/

OBIAD: BARSZCZYK Z KISZONEJ KAPUSTY, RYŻ Z PRAŻONYM JABŁKIEM I ŚMIETANĄ, HERBATKA Z CYTRYNĄ I MIODEM

PODWIECZOREK: KIWI 1 SZT. (1,3,7)

 

Smacznego!

Joomla Templates by Joomla-Monster.com