Jadłospis 18-22.03.2019 r.

JADŁOSPIS

 

PONIEDZIAŁEK 18.03.2019R.

Filet drobiowy w cieście naleśnikowym, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty, kompot z jabłek.

 

WTOREK 19.03.2019R.

Fasolka po bretońsku z bułką graham, kompot z mieszanych owoców + dodatek.

 

ŚRODA 20.03.2019R.

Spaghetti z sosem pomidorowym i serem + kompot z truskawek + dodatek.

 

CZWARTEK 21.03.2019R.

Zupa krem z dyni z prażonym słonecznikiem + pieczywo pełnoziarniste + owoc.

 

PIĄTEK 22.03.2019R.

Sos pieczarkowy, ziemniaki, surówka z ogórka kiszonego
+ kompot jabłkowo-cytrynowy + owoc.

                                              

                                                                       Smacznego!

Joomla Templates by Joomla-Monster.com